Enne kui enamus lilli sai dekoratsioonideks ära kasutatud lihtsalt pidin kasutama võimalust ning tegema ka ühe “lillemere” shoodi. Puistasime terve põranda kunstlilli täis ning kuna eelmisel nädalal sain Iluvesrsumist kätte oma tellimuse, millega lisandus mu parfüümide kollektsiooni kaks uut parfüümi, oli otsus lihtne mille tarvis võiks need pildid teha.

Läbi aegade on mul olnud mitmeid lemmikuid parfüüme. Paraku on lemmikutega see, et kui juba aastaid sama parfüümi kasutad siis vajad sinna kõrvale ka mingit teist parfüümi, sest nagu naisi ikka tüütab üks ja sama lõhn ära. Mõni mu lemmikutest on mul kasutusel olnud juba kuskil 15 aastat, kuid ilmselt seetõttu ka seisab üks selline parfüüm mul täiesti niisama hetkel ning kasutan ikkagi teisi. Postituses ma räägin pigem oma hetke lemmikutest, mis on mul igapäevaselt kasutuses. Kuna oma parfüümi valin ma igal hommikul vastavalt sellele, mille poole käsi haarab siis ilmselt valin ma seda selle põhjal, kuidas ma tunnen, et mis parfüüm tänasesse päeva sobib. Parfüümide soetamisel jälgin ma alati ka seda, et tegemist oleks parfüümiga (EDP) ning mitte tualettveega (EDT). Tualettvesi minu hinnangul ei püsi üldse peal, vähemalt mina isiklikult tunnen seda vaid peale pihustamisest mõnekümne minuti jooksul ning siis tundub nagu ei oleki ennast lõhnastanud. Muidgi võib asi olla ka selles, et ise harjun lõhnaga nii ära, et ei märka seda enam. Parfüümide puhul aga tunnen terve päeva jooksul aeg ajalt lõhna. Paremate parfüümide puhul isegi päevi hiljem on riietel veel hästi tuntav aroom olemas.

Gucci Bloom (osta siit) parfüüm hakkas mulle koheselt meeldima, kui nuustutasin seda selle parfüümi tutvustamiseks tehtud paviljonis, mis oli Viru keskuses kui parfüüm välja tuli. Tegemist on väga intensiivse ja kergelt mõrkja lõhnaga. Lõhna südames on ka jasmiin akorde – ma olen suur parfüümide fänn, millel on sees ka jasmiini. Tegemist on mu hetke kindla lemmikuga.

Gucci Bamboo (osta siit) parfüümi soovitas mulle mu sõbranna, kellel see on kunagi olnud ning kuna meil on lõhnade osas sarnane maitse siis ma peale selle lõhna nuusutamast pidin selle endale saama. Tegemist on küll üsna lillelõhnalise parfüümiga, kuid lillelõhn ei ole liiga magus vaid pigem mõrkjas.

Versace Eros Pour Femme (osta siit) parfüümiga puutusin ma kokku eelmise aasta lõpus, kui mu õde kinkis emale selle sünnipäevaks. Ning hiljem jõulude ajal kinkis ema selle ka õele. Seda parfüümi neil peal tundes tekkis endal ka tahtmine lõhnata nagu nemad…haha. Igaljuhul on tegemist jällegi parfüümiga mille lõhna südames on jasmiini akorde.

Paco Rabanne Lady Million (osta siit) parfüümi leidsin ma enda jaoks tänu selle parfüümi kuulsale meeste versioonile One Million. Niikaua kuni ma oma elukaaslast tean on tal see lõhn olnud ning igal paaril peavad olemas olema omavahel matchivad asjad -see lõhn on meil ilmsel üks väheseid asju, mis matchivad. Lõhna südames on sellelgi lõhnal jasmiini akorde.

Calvin Klein Euphoria (osta siit) parfüümi valis mulle välja minu elukaaslane, kellel see lõhn väga meeldib. Eelnevate parfüümidega võrreldes on see tunduvalt magusam, sisaldades lisaks lillelõhnale ka puuviljalõhna. Samas on lõhna põhinootides ka  muskust, merevaiku  ja puitu, mis muudab parfüümi siiski natuke mõrkjamaks.

Tavaliselt ma parfüümi ostes ei vaata nende koostist. Hetkel aga kui ma kõikide parfüümide koostised ette võtsin siis on näha, et neljas esimeses parfüümis on kasutatud ka kas apelsini või sidrunit ning kolmes ka jasmiini. Ilmsed need koostisosad ongi need, mis minu maitsele kõige enam sobivad ning internetist ilma eelnevalt parfüümi nuusutamata võin ostu sooritada, kui järgin et need komponendid oleksin esindatud. Samuti on kõik lõhnad kergelt mõrkjad.  Olen kasutanud ka magusaid lõhnasid, kuid nendega on mul tekkinud see probleem, et see magus lõhn hakkab nii vastu lõpuks, et süda läheb pahaks. Kindlasti ei ole see lõhnade eesmärgiks ning tootevalikust leiab igaüks endale lõhnad, mis just neile kõige paremini sobivad ning meeldivad.

http://www.ketlynzobin.com/2018/04/18/favourite-perfumes-at-the-moment