Ilmselt pole sugugi julge väita, et suurem osa meist on oma elu jooksul korduvalt erinevate dieetidega katsetanud ning mitmetele salenemise nippidele võimaluse andnud. Kurb tõsiasi on aga see, et tavaliselt kipuvad kilod, mis raske dieediga kaotada on õnnestunud, silmapilgutusega tagasi tulema. Tervislik kaalu langetamine ja selle püsivaks saamine eeldab järjepidevust ja stabiilsust ning võib seetõttu kujuneda üsna tülikaks ja kurnavaks protsessiks.

Oma menüüs on sageli mõnevõrra keerukas ja ka väljakutsuv suuremaid muudatusi teha ning toiduga patustamise õnge on kerge minna. Selleks, et saaksid ühtaegu tervislikult kaalu langetada ilma oma lemmik toitudes järeleandmisi tegemata, jagame Sinuga meie jaoks end tõestanud usaldusväärset ja toimivat saladust – muuda patustamine patuvabaks!

Võibolla oled ehk Iluversumis juba märganud ja tutvust teinud sellise kategooriaga nagu Patuvaba. Antud kategooriast leiab hulgaliselt erinevaid pastatooteid, snäkke, pähklivõisid, dessertpulbreid, batoone, kastmeid, siirupeid ja palju muudki põnevat. Konks on aga selles, et kui tavaliselt ei ole eelnimetatud tooted kuigi kasulike koostisosadega, siis meie valikusse on kaasatud vaid nende tervislikud alternatiivid. Selliste pisikeste muudatustega oma menüüs teed endalegi märkamatult omale heateo. Maitse kusjuures säilib sama heana või kujuneb veelgi paremakski ning lisaks tänab Sinu keha ja tervis Sind teadlikumate valikute eest!

Et Sind pisut rohkem erinevate võimalustega kurssi viia, tutvustame Sulle viite erinevat toodet, mida paljude teiste seas Iluversumist leida võid:

Sport Definition That’s the Cashew Butter india pähklitest valmistatud pähklivõi on tõeline maiuspala pähklivõi armastajatele. Erinevalt Nutellast, mille puhul on reaalsus paraku see, et selle pähkli sisaldus on pea olematu, on Sport Definitioni pähklivõi valmistatud vaid 100% India ehk kašupähklitest, mis tähendab, et võid selle kasulikkuses ja sisus täielikult kindel olla. Lisa hommikul röstsaiale või smuutisse ja Sinu hommikusöök teenib Sind ausalt!

Hommikusöögi lainel jätkates ei saa me ilma müslita. Kui koduseks müsliteoks aega ei jätku, siis kiireks ja tervislikuks vahepalaks on mõnusalt krõbe orgaaniline müsli Diet Foodilt, mida on Iluversumis saadaval erinevate lisanditega nagu chia seemned, kakao ja mitmete erinevate supertoitudega. Lisa näiteks koos marjadega maitsestamata jogurtile ja järjekordne toitev, ent tervislik hommikusöök on sekundiga valmis!

See, kes ütles, et pastat võib ainult patustamise päeval süüa luiskas, sest ka pasta võib tervislik olla. Traditsioonilisele pastale on ideaalseks alternatiiviks näiteks Diet Foodi orgaanilised musta sojaoa spagetid või Fitness Authority So Good! orgaanilise musta sojaoa fettuccine’i. Viimases on näiteks 4 korda vähem süsivesikuid, 3 korda rohkem valke ja 20% rohkem kiudaineid kui tavalises pastas.

Imelihtne ja maitsev viis lõuna- või õhtuneine toitvaks muutmiseks on veel kinoa, mida meie valikus on nii Intensonilt kui ka Diet Foodilt. Kinoa valmib kiiresti ja on ideaalseks lisandiks nii salatites, vokiroogades, kala kui ka liha kõrvale. Lase lihtsalt ettekujutlusel lennata!

Loodetavasti said pisut mõtteainet, et tervislikumaks toitumiseks ja paremate valikute tegemiseks ei pea oma elustiili ilmtingimata kardinaalselt muutma. Juba väikestes sammudes võid näha suuri tulemusi. Tutvu kindlasti meie laiahaardelise tootevalikuga ja ära unusta, et tervislikkus ei tähenda, et peaksid maitsetes järeleandmisi tegema!