Sarnaselt paljudele teistele blogijatele sain ka mina proovida Nacomi tooteid Iluversumist. Mida muud, kui esimese asjana vaatasin, et oh, kui ägedad pakendid. Kuidagi nagu neutraalsed ja nunnud, mitte väga ülepingutatud. Sisu loeb muidugi rohkem, seega ma lausa googeldasin seda firmat ja mida ta endast kujutab. Sai ta nimelt alguse 2012. aastal Poolas ja kogu toodang tehakse siiani seal, väikeses firmas Poola lõunaosas. Nende eesmärk on kasutada võimalikult palju naturaalseid ja puhtaid koostisosi, enamik kraamist on sobilik ka veganitele kasutamiseks. Tootevalik on väga suur, ainuüksi Iluversumi lehel on juba 108 toodet. Ja mis eriti hea – hinnad on soodsad 🙂

Mis siin ikka, hakkab pihta… (ok, liiga palju Nublut), aga räägin teile siis järjest kõikidest toodetest, mida mina proovisin.

Esiteks siis kätekreem (LINK) ja jalakreem (LINK). Ma pean hetkel vist lootma ainult enda mälule, sest mul on hetkel nina nii kinni, et lõhnasid ma hetkel tutvustada ei suuda. Sellegipoolest ütlen kohe ära, et nad on enamasti magusad ja väga magusad, seega minusugused magusa lõhna armastajad peaksid rahul olema. Jalakreem oli väga kurgise lõhnaga, kuid jättis hiljem jalad veidi õhetama nagu jalakreemid ikka. Koostiselt on nad mõlemad pigem vedelad ja mitte mingi just super niisutavad, aga selliseks igapäevakseks kreemiks, kui mingeid olulisi probleeme kuiva nahaga ei ole, sobivad ideaalselt. Ja see papaiapiruka lõhn on üli hea kätekreemil!

Kehavõid oli minu pakis kahte erinevat sorti. Üks selline piimjam maasikalõhnaline variant (LINK) ja tummine ja võine apelsinisorbetilõhnaline isend (LINK). Mõlemad sisaldavad shevõid, mis on väga tubli niisutaja, kuid see apelsinilõhnaline on igatahes minu lemmik. Imendub küll kauem kui see teine, aga niisutab ikka väga hästi.

Juuksehoolduseks mõeldud argaaniaõliga tehtud sari jällegist päris minu juuksetüübile sobilik ei olnud. Seal on muidugi palju erinevaid sarju ja juuksetüübid ongi erinevad, seega ma olen kindel, et seal raudselt oleks midagi mulle ka leidnud, aga ma sedapuhku valisin suht huupi. Selles suhtes, et šampoon (LINK) peseb pea küll puhtaks, kuid minu juuksed jättis vähe takuseks. Palsam (LINK) lõhnas maru hästi, aga jällegi ei midagi soovitusväärset kahjuks. Ainuke asi, mille ma lõpuni ära kasutasin, oli see juuksemask (LINK), see jättis juuksed tõepoolest pehmeks ja siidjaks, kuigi jah, seda vaid juhul, kui ma viitsisin seda 20 minutit peas hoida. Vähemaga ta eriti midagi ei teinud.

Rainbow kollektsiooni toodetest proovisin imeliselt magusa lõhnaga kehavahtu (LINK) ja eriti huvitava kombona kokku pandud kehakoorija+dušigeel (LINK). Ma muuseas olene enne ise nii teinud, et võtan purgist peotäie koorijat, hõõrun nuustikule ja valan dušigeeli peale, aga see kombo on ka päris äge. Lihtsalt udjad nuustikule ja pesed. Vahutab, koorib ja niisutab. Äge!

See õlibaasil tehtud meigieemaldaja (LINK) võtab maha ka kõige tõrksama silmameigi ja isegi minu paljukiidetud Adeni huulepulga, mida muidu tuleb küll vähemalt kannariiviga huultelt maha hõõruda, hehe. Mis ma öelda oskan, lõhnab hästi, meiki võtab hästi maha, aga ainukene miinus on see, et kui sa oled lödinäpp nagu mina, siis ole ettevaaltlik – kui riidele läheb, siis oranž värv ei taha riidelt maha tulla.

Lõpuks suurimad lemmikud – vannikraam! Ma armastan vannipomme (Mari ka!), aga need on alati nii kallid. No Lushi omad on mingi alates neli euri pall ja no lausa kahju on seda vette visata. Nacomil on purgid, kus sees on neli palli (LINK) ja ühe hinnaks tuleb mingi 2€. Päris hea! Ma tekitasin endale vannituppa ühe korvi, kus sees on kõik mu maskid ja pallid ja vannisoolad (LINK) ja vannivahud ja muu selline vannis mõnulemise värk.