Küllap on nii mõnelegi tuttav mõni juustega seotud probleem nagu lõhenenud juuksed, haprad ja rabedad juuksed, juuksekasv on kesine või juuksed langevad välja. Neid muresid põhjustavaid tegureid on palju.

Kevaditi on juuksed talvest kurnatud, ega sügiski ei eristu – kimpus ollakse suvisest päikesest räsitud, kuivade juustega.

Juuste tervislik seisukord ei sõltu niivõrd aastaajast vaid ka organismi üldisest seisundist. Seega on juuste tervis paljuski meie endi kätes. Sellest, millises seisus on juuksejuured, sõltub meie juuste tugevus, kasv ja läige. Igaüks saab omalt poolt juuste olukorda parandada probiootiliste lisandite, vitamiinide ja tervisliku toitumisega, unustada ei saa ka sobivaid hooldustooteid sh juuksemaske ja niisutavaid tooteid.

Vitamiinid juustele on üks hea võimalus oma juuste heaks midagi teha, neid tarvitades turgutate juukseid palju.

Natrol Hair, Skin and Nails Gummy närimisvitamiinid

Gummies vaarikamaitselised närimisvitamiinid on valmistatud orgaanilistest koostisosadest,  ei sisalda kunstlikke värv- ega maitseaineid, magusaineid ega säilitusaineid ning ei sisalda GMO-d, on želatiinivaba. Kuna Natrol vitamiinid on pektiinipõhised, sobivad hästi ka taimetoitlastele ning ei kleepu hammaste külge.

Natrol Hair, Skin & Nails Gummie sisaldab kahes närimisvitamiinis 5,000 mcg biotiini, mis muudab nad üheks kõige toitainerikkamaks juustele, nahale ja küüntele mõeldud närimisvitamiiniks.

Swedish Nutra Hair, Skin & Nails Multivitamiin magusainega

Swedish Nutra Hair, Skin & Nails Multivitamiin vedel toidulisand magusainega muudab naha elastseks, kiirendab juuksekasvu, muudab juuksed paksemaks ja läikivamaks ning parandab küünte tugevust ja kvaliteeti.

Swedish Nutra Collagen 5000 Fish vedel toidulisand magusainega ja Swedish Nutra Collagen 5000 Bovine vedel toidulisand magusainega

Kollageen on valk, mis on kehastruktuuri üks tähtsamaid koostisosi, mis tagab luude, lihaste, keha sidekoe tervise ning naha, juuste ja küünte tugevuse ja terve väljanägemise. Keha vajab kollageeni, et püsida noorena.

 

ICONFIT MSM Collagen + Vitamiin C, Arbuusi ja ICONFIT MSM Collagen + Vitamiin C, Maitsestamata

Eestis välja arendatud ja toodetud ICONFIT MSM Collagen koos C vitamiiniga ühendab 3 tervislikku koostisosa (kollageen, MSM, C vitamiin), et anda parim tulemus Sinu liigestele, nahale ja juustele. Teaduslikes uuringutes tõestatud liigesevalusid leevendav toime ning paljukiidetud naha, küünte ja juuste tervise parandaja.

Saadaval maitsestamata seguna mida lisada smuutile, joogile, toidule ning lisaks ka maitsestatud joogiseguna mida veega segada ja nautida.

 

NOW Biotin 10mg Extra Strength kapslid ja NOW Biotin 5000mcg kapslid

Biotiin on vees lahustuv vitamiin, mis on vajalik keha normaalseks kasvuks ja funktsioneerimiseks. Biotiin toimib glükoneogeneesi, rasvhapete sünteesi ja mõnede aminohapete ainevahetuse peamiseks regulatiivseks elemendiks. Koos oma rolliga energiatootmises suurendab biotiin teatud valkude sünteesi. Lisaks soodustab biotiin tervislikku immuunsüsteemi talitluse ja mängib olulist rolli naha tervises. Kapsli värvus võib muutuda, kuid see ei mõjuta toote toimet. Lisaks aitab biotiin tervena hoida ka nahka, juukseid ja küüsi.

NOW Hyaluronic Acid 50 mg + MSM tabletid

Hüaluroonhape on oluline ühend meie keha kudedes, mida leidub peamiselt sidekoes, nahas ja kõhredes. Hüaluroonhape on oluline komponent liigesevedelikus, kus ta toimib justkui määrdeainena.

MSM ehk metüülsulfonüülmetaan võib kõlada küll väga keemiliselt, kuid on tegelikult looduslik ühend, mis tugevdab meie organismi mitmekümnel erineval moel. MSM lisati selle toote juurde loodusliku väävlisisalduse tõttu, nimelt on väävel oluline liigeste ja luude tervise säilitamiseks. Samuti on MSM oluline seedesüsteemile, nahale, juustele, küüntele ja silmadele.

NOW Selenium 200 mcg kapslid

NOW Selenium toetab juuste, naha ja küünte tervist seespidiselt, aidates kaasa juuste, naha ja küünte tugevuse säilimisele. Seleen on oluline mineraalaine meie organismile, mis täidab meie kehas palju olulisi rolle ning on vajalik igapäevaselt.

Peale immuunsüsteemi normaalse funktsioneerimise edendamise on seleen võimas antioksüdant, mis kaitseb keharakke vabade radikaalide eest. Seleen alandab põletikulisi protsesse, osaleb kilpnäärme talituse reguleerimises ning stimuleerib raskemetallide väljutamist kehast. Seleen on vajalik kudede elastsuse säilitamiseks ja vananemise aeglustamiseks ning lisaks parandab meeleolu.

Diet Food Collagen Premium Marine kollageenipulber

Diet Food Collagen Premium Marine kollageenipulber on merelist päritolu hüdrolüüsitud kollageenipulber. Merelise kollageeni hüdrolüsaat on parim kollageenivalgu allikas, mis on organismile kergesti seeditav. Koosneb merekalast ning DNA ühildub 80% inimese omaga. Kollageen tagab luude, lihaste, keha sidekoe tervise ning naha, juuste ja küünte tugevuse ja terve väljanägemise.

Diet Food Collagen + Vit C 300 mg kollageeni kapslid C vitamiiniga

Diet Food Collagen + Vit C kapslites on hüdrolüüsitud veise kollageenipulber. Hüdrolüüsitud veisekollageen on parim kollageenivalgu allikas, mis on organismile kergesti seeditav.

Diet Food MSM tabletid

MSM (metüülsulfaniilmetaan) on vesilahustuv, orgaaniline väävliühend, mis on organismis sisalduv põhikomponent kollageeni, elastaani, kõhrede ja keratiini moodustumiseks. Annab paindlikkust ja tugevust lihastele, luudele, liigestele, sisemistele membraanidele ning peamiselt nahale, juustele ja küüntele. Looduslik väävel on “ilu mineraal” – ta hoiab juuksed läikivad, naha sileda ja jume noorusliku.

Kollageen on valk, mis moodustab 30% kehas olevatest, ja tervenisti 70% nahas olevatest valkudest. Kollageen on kehastruktuuri üks tähtsamaid koostisosi, mis tagab luude, lihaste, keha sidekoe tervise ning naha, juuste ja küünte tugevuse ja terve väljanägemise. Keha vajab kollageeni, et püsida noorena. Kollageen on eriti soovituslik füüsiliselt aktiivsetele inimestele.

Greenice A+E vitamiin kapslid (30 tk)

A- ja E-vitamiinid on organismile väga olulised, neid võib julgesti iluvitamiinideks nimetada. A- ja E-vitamiinid aitavad hoida noorust ja tervist. Nende vitamiinide puudus organismis võib põhjustada näiteks juuste väljalangemist ja läike kadumist. A- ja E-vitamiinid hoolitsevad muude heade omadust juures ilusate tugevate juuste eest

Leia enda jaoks sobivaimad vitamiinid juustele meie e- poest.