1. Uskumatult head lisasoodustused Iluversumi klientidele
Iga nädal üllatame oma kliente uute vingete sooduspakkumistega. Hetkel on käimas näiteks 6PAK Nutritioni sooduskampaania, kus sellel nädalal on kõik 6PAK tooted -20%. Kasuta ostukorvis sooduskoodi “6PAK20″. Teine kampaania, mis hetkel kogub tuure on Hugo Boss. Kõik Hugo Bossi parfüümid ja kehahooldustooted -15%. Kasuta ostukorvis sooduskoodi “BOSS“.

2. Iga ostuga kaasa kingitus
Osta kasvõi 1€ eest. Ostukorvis saad valida endale sobiva kingituse. Kingituste valik täieneb iga kuu. Nacomi kehavahud Blueberry Cheesecake, Mango, kehakoorijad Iced Coffee ja Freshly Baked Papaya Pie, Meridian Crunchy pähklivõi, Body Attack PillBox, Body Attack šeiker, Diet Food Cocola kookosveed, Body Attack LIPO 100 FEM kapslid, AllNutrition Vitamin C 1000 kapslid, 6PAK Protein Wafer proteiinivahvel ja palju uut ning huvitavat.

3. Mustika ja Sikupilli Iluversumi esinduspoed
Oleme avatud E-L 10:00-20:00 ja P 10:00-18:00. Iluversumi tootevalikuga on võimalik tutvuda lisaks veebipoele ka kauplustes, mis asuvad Mustika ja Sikupilli Keskuses. Vaata esinduspoode


4. Tasuta transport alates 49€ ostudele
Ostad vähemalt 49€ eest pakume Sulle tasuta transporti Omniva ja SmartPOSTi pakiautomaati. Ja nii püsivalt. Kingitus tuleb boonuseks.

5. Skoori endale Iluversumi šeiker!
Osta vähemalt 30€ eest ja kingime Sulle tänutäheks Iluversumi šeikeri. Nii lihtne see ongi.