Mul oli mingi periood, kus ma ostsin endale hunnikutes erinevaid parfüüme kokku. Lõpuks oli neid nii palju, et ma andsin suure hunniku ära – ega kõiki nagunii ei kasuta. Eriti need, mis ma Kardole ostnud olin – mina kasutan parfüümi pmst iga päev, Kardo aga mingi… ma ei tea, kord nädalas, kui sedagi? Seega peaks olemasolevatest pudelitest tallle umbes kahekümneks aastaks jätkuma.

Lõhnadega on mul nii, et hullult vahetada ei viitsi – kui üks meeldib, siis kasutan seda, kuni soetan mõne, mis vahelduse mõttes rohkem meeldib. Hetkel olingi kasutanud Eclati lõhna (seda, aga no välja müüdud juba), aga nüüd saatis Iluversum mulle kolm lõhna, mille arvustust nad mult saada soovisid.

Üldse selliste lõhnavärkidega on nii, et maitsed on nii erinevad, et mis meeldib ühele, ei pruugi teisele meeldida. Seega ütlen ma kohe ära, et mulle meeldivad hästi magusad ja värsked lõhnad. Sellised kanged “täiskasvanute õhtuparfüümid” mulle oluliselt ei istu, mõne üksiku erandiga. Et te siis teate, mida oodata, kui minu soovitusi usaldate. Aga näete, siin on minu paki sisu, kolm lõhna, kõik alla 50€.

Seda Elisabeth Ardeni White Tea (LINK) lõhna olin ma enne tundnud, sest ma olin kuskilt selle testeri saanud ja kunagi selle kuskile reisile kaasa võtnud, et siis ei pea suurt pudelit kasutama. Kardo, kes üldiselt mu lõhnamist ei kommenteeri, uuris selle lõhnaga kohe, et mis hea lõhn mul peal on. Tõsi, mulle ka väga meeldib. 50 ml maksab 31,90€ seega päris hea hinnaga ja naljakal kombel mulle meeldib see väga, sest ta on mõnusalt mahe ja magus, samas ämmale meeldib ka ja tema meelest see magusalõhnaline ei ole. Võta siis näpust kummal õigus on. Kuigi jah, kui ma praegu neid kolme lõhna korraga nuusutan, siis on ta nendest kõige sügavama lõhnaga küll.

Escada lõhnad on minu maitsega inimestele vist kindla peale minek. Kõik nende lõhnad on super magusad, kerged ja kui mingi lõhn saab olla mõeldud igapäevaseks kasutamiseks, siis selle kohta ma just seda ütleksingi. Kardo nuusutas ka kõiki lõhnu ja tema  ütles, et see Escada lõhn meenutab talle lapsepõlve – sellel olla üks ühele nende üksikult pakitud ümmarguste arbuusinätsude lõhnaga. Tõusin praegu isegi püsti, et kinnitada fakti: tõepoolest TÄPSELT sellise lõhnaga see on. 50 ml maksab 49.90€ ja saab SIIT.

Aga asume nüüd suurima üllataja juurde. Nagu öeldud, siis White Tea lõhna ma olin enne nuusutanud ja teadsin, et see on väga hea. Olles ka mitut Escada lõhna omanud, teadsin ma ka seda, et see on kindlasti magus ja hea. Aga Justin Bieberi lõhn (LINK)? Ma ei tea miks, aga ma ei usu kunagi midagi head nendest lauljate nimedega parfüümidest, kuigi ma kunagi tegelikult armastasin täiega ühte Britney Spearsi lõhna, kui ma nüüd meenutama hakkan. Igatahes tekitas nimi mulle mingi eelarvamuse, et see ei ole raudselt hea lõhn. Lisaks hind… 100 ml PARFÜÜMI, mitte tualettvett, maksab 24.90. Imelik eks? See ei saa ju hea olla? Avasin karbi ja esiteks olin üllatunud, et isegi pudel näeb äge välja.

Äge pudel paraku head sisu ei tähenda, aga see lõhn…. Ma olen ausalt nii üllatunud, aga see on ÜLI hea! Esiteks on naljakas, kuidas aju mäletab lõhnasid, mistõttu lõhnab see parfüüm nagu keegi tuttav inimene. Kes? Ma ei tea, aga kui ma teada saan, siis ma olen küll pahane, et ta mulle seda lõhnaleidu jaganud ei ole, sest ma reaalselt oleks hea meelega selle endale ammu ostnud. Mitte et ma teaks, kaua seda üldse müüdud on, aga no Malluka ausõna, et kes on magusate lõhnade fänn, siis te armastate seda lõhna sama palju kui mina. Ma pole ammu ühestki lõhnast NII vaimustuses olnud, kui sellest, tõestuseks on fakt, et ma olen selle saamise hetkest seda IGA päev kasutanud ja vahepeal pihustasin seda niisama vannitoakardinale, sest… ma tahtsin et kõik mu ümbert igavesti niimoodi lõhnaks.

Püsivuse koha pealt ei oska ma ka kurta, eks nina päeva peale ikka harjub ära, aga minu nahal see püsib igatahes normaalselt. Ma olen kuulnud, et see olenevat nahast, kaua mingi lõhn peal üldse püsib, seega see osa on individuaalne, ei oska lubadusi anda. Peate ise proovima, kui tahate.

Minult pole vist elusees ka nii palju küsitud, et “oo, mis lõhn sul peal on?”. Kuidagi imelik on nagu öelda, et ah, biiberipoiss, aga mis sa ära teed, kui see tõsi on. Tõesti super hea lõhn ja mis eriti hea, nii soodsa hinnaga ka, et tõesõna soovitan soojalt proovida, ehk leiate ka teie oma uue lemmiku ❤️

Milline lõhn on teis tekitanud seda “WOW, see on NII hea lõhn” tunnet? Millist lõhna neist kolmest sina endale saada sooviksid? Räägi julgelt kaasa ja võidki endale võita ühe kolmest lõhnast, just sellise, nagu sina tahtsid! Kui sa aga loosiõnnele lootma jääda ei taha, siis kuni 10da septembrini saate kasutades sooduskoodi “mallukas15” kõikidelt Iluversumi parfüümidelt lausa 15% allahindlust! Nt selle koodiga on see Bieberi lõhn vaid 21€, aga noh, eks võite muidugi ükskõik millise peal kasutada seda 🙂

Link Malluka blogisse: https://www.mallukas.com/2018/08/27/suur-soodne-ja-mega-hea-parfuum-jep