Placent Activ Milano šampoon

Placent Activ Milano šampoon sisaldab 100% naturaalset platsenta ektrakti, mis on tuntud oma toitva ja tugevdava toime poolest, aitab juukseid kaitsta väliste keskkonna mõjude eest, samas pidurdab juuste väljalangemist. Ei sisalda parabeene, silikoone, värvaineid ega mineraalõlisid.


Placent Activ Milano palsam

Placent Activ Milano palsam sisaldab 100% naturaalset platsenta ektrakti, mis on tuntud oma toitva ja tugevdava toime poolest, aitab juukseid kaitsta väliste keskkonna mõjude eest, samas pidurdab juuste väljalangemist. Ei sisalda parabeene, silikoone, värvaineid ega mineraalõlisid.

Placent Activ Milano juuksekasvu soodustavad ampullid

Placent Activ Milano juuksekasvu soodustavad ampullid sisaldavad 100% naturaalset platsenta ekstrakti. Saksa professionaalsel valemil põhinev Professional Placent-Activ on loodud kõikidele juuksetüüpidele, kuid on eriti soovitatav õhukeste, rabedate ja habraste juuste puhul. Tänu koostises olevale platsenta ekstraktile aitab toode vältida juuste väljalangemist. Ei sisalda parabeene, silikoone, värvaineid ega mineraalõlisid.

Placent Activ Milano juuksekasvu vitamiinid

Alustage teekonda kaunimate juuste saamiseks koos Placent Activ Milano juuksekasvu vitamiinidega juba täna ja armuge oma juustesse.

+ lisaks on Iluversumis sooduskampaania! Placent Activ Milano juuksekasvu vitamiinid -20% (3 x 60 tk)

ja Facebooki auhinnaloos.