Hei, täna kirjutan lähemalt oma hetkelistest ilulemmikutest, mis sai soetatud Iluversumist.

Kas olete enne shopanud Iluversumis? Avastasin alles hiljaaegu selle e-poe enda jaoks.

Tellisin endale Escada lõhna Fiesta Carioca, mis on väga magus lõhn, oi kuidas ma jumaldan seda lõhna. Ma olen väga väga suur Escada lõhnade fänn ja mulle väga meeldivad magusad lõhnad. Escada Fiesta Carioca on limiteeritud väljaandes lõhn, mis tähistas brändi suveparfüümide 25. aastapäeva. See lõhn on 2017. aasta suve väljaanne, kuid kindlasti tahan ära proovida ka selle suve Escada lõhna Sobertto Rosso. Päris kõiki Escada lõhnu pole mul olnud, kuid alati on minu lõhnavalikus vähemalt 2 erinevat Escada lõhna.

Lisaks tellisin omale jumestuskreemi Max Factor Face Finity 3 in 1 SPF 20, kuna olin uue jumestuskreemi otsingul. Igahommikuselt teen alati full make-up enne kui tööle lähen, seega on mul vaja usaldusväärset jumestuskreemi. Minu kriteeriumid jumestuskreemile on, et ta püsiks kaua, kataks hästi ja ei kuivataksnägu. Olen paljusid kreeme katsetanud, mille pakend lubab, et toode püsib peal 16 tundi, aga tegelikult püsib vaid 3-4 tundi ja siis peaks panema juba uue kihi. Max Factori toode oli üllatavalt hea, mulle meeldis kuidas see toode kattis nägu ja püsis kaua. Seda toodet kasutades ei pea muretsema, et peaks paari tunni pärast uue kihi peale kandma. See toode on üks must have minu kosmeetikakotis. Soetada saab siit.

Olen proovinud erinevaid lauvärve, kuid lõpuks soetasin esimest korda The Balm lauvärvid. Ootused on suured, kuna The Balm tooted ei ole väga odavad ning olen kuulnud ainult kiidusõnu selle brändi kohta. Lauvärvipalett on NUDE Dude volume 2, mille sees on väga mõnusad toonid. Kuna mulle meeldib väga sädelevad ning rohkem heledamaid/pruunikamaid toonid ja üksikud tumedamad, siis see palett on minu jaoks ideaalne. Tõesti, The Balm on väga hea tootesari, kuna lauvärvide pigment on nii hea. Mulle väga meeldib paleti kujundus, kuna ka nimi ütleb NUDE DUDE, siis seda saate lähemalt vaadata pildi pealt. Üks asi, mis mulle lauvärvide juures meeldib, on see et toode püsib peal kaua ega ei haju ära kiiresti. Selle paletiga saab oma silmad muuta säravaks. Vaata lähemalt siit.

Lisaks mulle väga meeldivad huulepulgad/huuleläiked, siis soetasin endale terve BODY Collection, milles on 6 erinevat tooni huulepulkasid. Antud kollektsioonis on väga palju ilusad toone nii roosakaid, pruunikaid ja punakaid. Huulepulgad püsivad peal kaua ning hea omadus on nende huulepulkade juures see, et need niisutavad huuli. Allpool oleva pildi peal olen ka kasutanud Body huulepulka, mida hoian käes, see toon on üks lemmikumaid, kuna mulle väga meeldib kanda huultel erinevaid erksaid toone. Huulepulgad on väga mõnusa pigmendiga, värvivad huuled korralikult ära ega jäta huule alumist kuma näha. Antud kollektsioonis on suurepärased toonid ja tõesti ka hind on taskukohane, kuna antud komplekt maksab vaid 14,90 eurot. Toode on kvaliteedi mõttes väga hea ja antud kollektsiooni saab soetada Iluversumist.

Kas olete mõningaid tooteid proovinud? Mis on teie lemmiklõhn?

Liina’s Beauty instagramis: https://www.instagram.com/liinasbeauty