Olgugi, et looduskosmeetika toodete valik on viimastel aastatel järjepidevalt laienenud ja huvi selliste toodete vastu on olnud kahtlemata tõusutrendis, on ilmselt paljud meist paratamatult leidnud end olukorrast, kus antud toodete koostisosi sirvides ei ole kõik siiski nii muljetavaldav ja looduslik kui seda esmapilgul eeldada oleks võinud. Seetõttu on meie rõõm eriti suur, et saame Iluversumi tootevalikus esindada sellist brändi nagu Nacomi, mille käsitööl valmivad tooted tõepoolest peegeldavad sajaprotsendilist puhtust ja looduslikkust. Kirsiks tordil on see, et paljud tooted on ka vegan!

Nacomi ise tutvustab end kui brändi, mis ammutab inspiratsiooni loodusest, tervislikust eluviisist ja loomulikust ilust. Brändi laiahaardelisse sortimenti kuuluvad tooted sisaldavad vaid kõrgkvaliteedilisi ja orgaanilisi koostisosi, mis kingivad nahale laitmatu kuma, mõnusa niisutuse ja hoolduse.

Olgugi, et Nacomi tooted on erinevate variatsioonidena ideaalseks kaaslaseks kõikidel aastaaegadel, siis just eelkõige läheneval suvehooajal, mil nahk saab päikesest, liivast ja mereveest tavapärasest veelgi enam räsida, näeme Nacomi toodetes tõeliselt usaldusväärseid kaaslaseid tõhusas nahahoolduses. Tooteid jagub nii naha puhastamiseks, igapäevaseks niisutamiseks, päevitamiseks kui ka päevitusjärgseks hoolduseks. Et veenduda Nacomi toodete fenomenis testisime tooteid ka ise ja toomegi Sinuni väikese ülevaate oma praegustest lemmikutest.

Korrektne ja tõhus nahahooldus algab ikka koorimisest ja selleks tooksimegi välja kaks Nacomi võrratut kehakoorijat. Nacomi kohvi kehakoorija maasika seemnetega on oma olemuse ja lõhna poolest tõeliselt nostalgiline elamus. Kes meist ei mäletaks seda puhast ja maalähedast tunnet, mida kohvipaksuga koorimisel tunda saab? Küll aga erinevalt traditsioonilisest kohvipaksust sisaldab käesolev kehakoorija lisaks ka avokaadoõli, kakaovõid, mandliõli, E-vitamiini ja Surnumere soola, et nahale kinkida see eriliselt pehme ja siidine tunne. Lisaks toimib kehakoorija tõhusa tselluliidivähendajana, ergutades tugevalt vereringet; Surnumere sool eemaldab surnud ja väsinud nahaosakesed; avokaado- ja mandliõli niisutavad nahka ja aitavad sellel uueneda; maasika seemned kingivad nahale kauni kuma ning E-vitamiin aeglustab naha vananemisprotsessi.

Teiseks meie lemmikuks kehakoorijate hulgast osutus värskelt küpsetatud papaiakoogi lõhnaline kehakoorija, mis on sarnaselt eelmiselegi tootele mõnusalt siluv ja niisutav. Sealjuures tooksime aga esile, et kui kohvi kehakoorija on mõeldud pigem sügavuti koorimiseks, näiteks kord nädalas kui kodusteks spaarituaalideks on pisut rohkem aega, siis papaia kehakoorija on asendamatu leid dušinurgas igapäevasel nahahooldusel.

Et nahk püsiks pikalt siidiselt pehme on olulist rõhku vaja panna ka igapäevasele naha niisutamisele. Meie üheks hetke vaieldamatuks lemmikuks osutus kookose-banaani kokteili lõhnaline kehavaht, mis nagu nimigi ütleb on tõeliselt kerge koostisega. Kui oled kunagi restoranis šokolaadi-mousse’i proovinud, siis oskad selle kehavahu tekstuuri võrdlemisi hästi ette kujutada. Kerge ja õhuline konsistents, tõhusalt niisutav toime ja puhkuse tunnet tekitav lõhn on ideaalseks kombinatsiooniks.

Kui armastad suvel meres või basseinis supelda, siis sügavamaks niisutuseks soovitame tõhusalt toitvat ja taastavat kakaovõid, mis nagu nimigi ütleb on oma koostiselt rikkalikum. Pakendit avades ei tasu toote konsistentsiga esmakordsel tutvumisel ehmuda, sest kakaovõi on tavakujul võrdlemisi tahke. Toote kasutamiseks pista potsikuke mõneks hetkeks sooja vette ja peagi võidki oma nahka mõnusa kakaovõiga niisutama asuda. Sinu nahk tänab Sind!

Kehahooldusest mõnevõrra ehk veelgi olulisem on näohooldus ning seekordseteks lemmikuteks osutusid meil kõikidele nahatüüpidele mõeldud 2-faasiline Two Phase meigieemaldaja ning õrn mitsellaarvesi. Lisaks looduslikele koostisosadele ja kergele konsistentsile tahame antud toodete puhul esile tuua seda, et tooted on mõnusates 150 milliliitristes pakendites. Reisirohkel suveajal on kompaktsed pakendid asendamatu omadus, kas pole? Naha öiseks taastamiseks eelistame aga küpsema koostisega külmpressitud Inca Inchi õli. Antud toode on multifunktsionaalne sobides nii naha- kui juuksehoolduseks, kinkides mõlemile mõnusa pehmuse ja sära.

Päikese-nautlejatena valisime loomulikult välja ka kolm päevitamisega haakuvat toodet. Esiteks päikese eest kaitsva kehalosjooni, mida on saadaval erinevate päikesekaitsefaktoritega. Antud kreemi juures meeldis meile eelkõige see, et see imendus kiiresti ja nahale peale kandes ei jätnud see tülikat valget kihti, mis sageli päikesekaitsekreemidega kaasas käib. Teiseks tooksime välja mõnusalt tagasihoidliku, ent värske lõhna, mis on toredaks vahelduseks päikesekaitsekreemide sageli võrdlemisi intensiivsetele ja magusatele aroomidele.

Päevituse intensiivistamiseks meeldis meile kullaosakestega Tan Accelerating päevitusõli, mis üheltpoolt aitab Sul päevitusajast maksimaalse tulemuse võtta ning teiseltpoolt kingib Sinu nahale jumaliku sära. Päevitusjärgseks nahahoolduseks julgeme soovitada Nacomi jahutavat Cooling After Sun kehalosjooni, mis tagab nahale mõnusa jahutuse ning kui oled päikesega pisut liiale läinud, siis aitab leevendada ka päikesepõletusi.

Tooteid sai küll palju, kuid igaüks oli seda tähelepanu väärt. Niisiis, kui tunned, et Sinu nahk väärib vaid parimat hoolt ning hindad kõrgelt looduslikke ja puhtaid koostisosi, siis arvame, et Nacomi võiks Sullegi meeldida. Nacomi mitmekülgse sortimendiga saad lähemalt tutvuda Iluversumis!