Mitu korda päevas mõtled Sina magusale? Üks kord tunnis? Mitu korda tunnis? Mis siis oleks, kui ma ütleksin Sulle, et maiustada saab ka patuvabalt? Isegi tervislikult? Ja mis siis, kui ma lisaksin veel siia juurde, et Sa ei peagi suveõhtuid veetma köögis, et endale ise tervislikke snäkke valmistada? Tundub uskumatu? Tegelikult ei ole.

Proovisin Fruity Paper mahedaid marjakrõpse ja ChocoCoco seemnesegu. Minu kindlaks lemmikuks said maasikakrõpsud. Marjakrõpse saab näksida niisama või vormida neist toredaid kujukesi, millega kaunistada hommikupudru, kooke, magustoite või smuutit. Seega on lihtne lisada neid igale toidule, andes juurde väikse tervisliku ja maitsva nüansi.

ChocoCoco seemnete segu sisaldas päevalilleseemneid, kõrvitsaseemneid ja kookoselaaste, mis on maitsestatud kakao ja kookospalmisuhkruga. Kuna seemned on ülimalt toiteainerikkad, siis saab sellest segust kindlasti minu hommikupudru lahutamatu osa. Kas teadsid, et kõrvitsaseemnetes leiduv L-trüptofaan aitab leevendada stressi ja tõsta tuju? Seega võtan kindlasti selle pakikese ka tööle kaasa, et kolleegidega jagada!

Mahetoodangu suure austajana olen rõõmus, et krõpsudel on Euroopa Liidu orgaanilise toidu sertifikaat, mis tähendab seda, et marjade kasvatamisel pole kasutatud taimekatsevahendeid ega keemilisi väetisi. Samuti pole lisatud säilitusaineid ega muid lisaaineid.

Väikse taassuletava paki saab pista käekotti või auto kindalaekasse. Iga kord kui ummikus kõht tühjaks läheb, saab haarata millegi tervisliku järele.

Iluversumis on saadaval maasika-, mustasõstra-, õuna-aprikoosi-rabarberi-, õuna-rabarberi ja õuna-vaarika krõpsud.