Kes ei tahaks mõnuleda spaas, nautida protseduure, lõõgastuda, hingata sisse hurmavaid lõhnu. Alati ei peagi selleks kodust välja minema, minge oma vannituppa, haarake riiulist kvaliteetsed nahahooldustooted ning olge ajas iseendaga. Kodune spaa hoolitsus saab olla sama hea kui päris spaas. See kulmineerib lõpuks rahuloluga ning mõnusa värskusega minemaks vastu uuele päevale.

Mõnulegem vannis

Koduseks spaa naudinguks tehke pisikesed ettevalmistused – valige pehme saunalina, millesse pärast pugeda, tooge vannituppa mõned küünlad ja süüdake need, silmailuks mõned lilleõied. Valige veeprotseduuride jaoks omale sobivad tooted.  Pange juba valmis mõni mõnus kreem. Ning lõpuks laske lahti oma päevastest muremõtetest. Lihtsalt nautige.

Kui Sul on pidev väsimus, pea- ja lihasvalud, krambid jalgades, stress, unetus, probleemne nahk, isu magusa järele, rahutus, kõrge vererõhk siis võib põhjuseks olla magneesiumipuudus. Hea lahendus on Epsomi sool (magneesiumsulfaat, mõrusool, inglise sool), mille peamiseks kaheks koostisaineks on magneesium ja väävel. Mõlemal mineraalil on kasulik mõju meie üldisele tervisele ja heaolule ning nahale ja juustele. Kuna magneesium imendub läbi naha (ligi 30 korda kiiremini kui suukaudsel manustamisel) ning suurendab sedasi veres magneesiumi sisaldust. Seetõttu on magneesiumi vannisool kõige kiirem moodus magneesiumipuuduse leevendamiseks. Võib kasutada hoopis  lõhnatuid magneesiumihelbeid keha- ja jalavannide tegemiseks. Tervistav toode on müügil ka kinkekomplektina.

Nacomi värskendava rohelise tee  või apelsini-ja vaniljejäätise lõhnaline looduslik Surnumere vannisool pakub suurepärast lõõgastust ja nahahooldust. Sool leevendab ärritusi, põletikke ja lihaspingeid; taastab ja niisutab nahka; avab poorid ning pinguldab nahka; tugevdab immuunsüsteemi; muudab naha pehmeks ja siledaks; aitab vabaneda pisematest venitusarmidest ning on lõõgastava ja värskendava toimega.

Andmaks nahale suurepärast pehmust ja värskust kasuta vannimakroone. Aseta vannimakroon kuuma vee sisse ning oota kuni see lahustub. Tõelise naudingu saamiseks soovitame ühe vanniskäigu kohta kasutada kaks makrooni korraga.

Vannimakrooni koostises olevad toimeained muudavad üheskoos naha mõnusalt pehmeks ja aitavad hoida nahka nooruslikuna. Need on sulfaadi- ja parabeenivabad. Vannimakrooone on mitmekesises hurmavates lõhnade valikus:   vaarika, banaani , virsiku, kirsi,  jasmiini ja rohelise tee, mandli, kookose, pina colada lõhnaga.

Imeliselt värskendavad mango– , banaani-või vaarikalõhnalised piimavanniemulsioonid riisiproteiini ja naturaalsete õlidega on suurepärased niisutajad, mida vannivette lisada. Lõõgastav vann muudab teie naha pehmeks ja toidetuks,  samal ajal aroom värskendab ja rahustab teie meelt ning annab energiat kogu päevaks.  NB! Tooted on vegan. Tooted valmistatakse käsitööna värskete partiidena (1 kuu enne müüki minemist).

Hellita nahka

Pärast vanniskäiku on mõnus niisutada nahka kehalosjooniga, misjärgi on nahk on pehme, sile ja luksusliku lõhnaga. Vali näiteks võrgutav aroom, mis koosneb roosast roosist ja pirnist või siis hoopis vastupandamatult värske aroom, mida on rikastatud õunapuuõite ja ylang langiga.

Ehk eelistad kasutada looduslike koostisosadega kerget massaažiõli, mis toidab ja niisutab nahka ning mida tuleb vaid kergelt masseerides kanda kuivale või niiskele nahale. Siin on asjakohane võimalusel kedagi omale appi kutsuda, et õrn massaaž lõõgastaks täiuslikult. Näiteks magusa vaarika tassikoogi lõhnalise massaažiõli koostises sisalduv avokaadoõli pehmendab nahka, Inca õli pinguldab nahka ning parandab selle elastsust ning õunaekstrakt aeglustab naha vananemisprotsessi. Massaaži tegemiseks võib valida hoopis kehavõi, näiteks kakaovõi või meenutamaks aroomide abil mälestusi / loomaks tunnet suvest Kreekal või hoopis eelistada värskendava rohelise tee lõhnalist kehavõi.

Nüüd kui keha on esmasest kodusest spaa hoolitsusest värske olemisega ja nahk sametpehme, on paras aeg natuke puhata. Et siis teinekord teised hoolitsused ette võtta. Igaüks väärib seda.

Kingi spaa hoolitsust teistelegi

Kõik ju teavad, et õnn õitseb seestpoolt, meie endaga rahulolu kiirgab väljapoole rõõmu ja sädelust teistelegi.

Meie e-poes on mitmeid hooldustooteid müügil kinkekomplektina. Valida saab komplekti kuhu kuuluvad vannipall, kehavõi ning kuumaveepudel. Või hoopis rikkalikuma komplekti (dušigeel, kehalosjoon, vannikristallid, küünal, silmamask, pesukäsn, vannipall). Hurmava spaatunde jaoks on sobilik pehmete sussidega komplekt.

Leia sobivaimad tooted koduseks spaa hoolituseks meie e-poest.