Iga teadliku naise nahahooldustoodete hulgas on head, kvaliteetsed ning nahatüübile sobivad kreemid.

Kuiva nahaga  (rääkimata  kuivadest juustest ) võib tunda end ebamugavalt. Seetõttu peaks kreemitamine- niisutamine olema olulisel kohal teie juuste ja  nahahoolduse rutiinis . Allpool anname soovitusi  kuidas niisutavat kreemi – ja muid niisutavaid tooteid – kanda peast varvasteni.

Kreem aitab teil saavutada noorema välimusega naha, takistades selle kuivamist. Niisutaja toimib ka takistusena väliste ärritajate eest. Kreemi valides tuleb arvestada nii nahatüübiga kui aastaajaga.

JUUSTE KREEMITAMINE

Kui mõtlete kreemitamise peale, on teie esimene mõte ilmselt näo- ja kätekreemidega seonduv. Kuid ärge unustage oma juukseid. Otsige juuksehooldustoodete toodete sari, mis aitaks teie juuste niisutusvajadusi lahendada. Õrnade ja kahjustatud juuste korral proovige Linea Natura siidiproteiini šampooni ja Linea Natura siidiproteiini juuksekreemi. Spetsiaalne koostis on kergelt kooriva toimega, stimuleerides juuksejuurt ja parandades peanaha funktsioneerimist. Sarjas kasutatud looduslik siidiproteiin uuendab juust koorimisjärgselt ning taastab ja uuendab kahjustatud juuksekarva. Lisaks muudab juuksed siidiseks, läikivaks ja kergesti kammitavaks. Kui juuksed on eriti kahjustatud, siis soovitame kasutada lisaks sama sarja raviampulle.

 

Tundlikele, kuivadele ja õhukestele peadligi hoidvatele juustele sobib Linea Natura mesilaspiima juuksekreem.

Kreemi kasutamiseks kanna kreem peale pesu märgadesse juustesse, masseeri ja jäta mõneks minutiks mõjuma. Loputa hoolikalt leige veega. Sama kreemiga juustele maski tegemiseks kanna kreem peale pesu märgadesse juustesse (tee kreemiga kokku ka juuksejuured), pane pähe rätik, hoia 10 minutit ja loputa hoolikalt sooja veega. Viimati nimetatud juuksekreem parandab juuksestruktuuri ja ennetab nende väljalangemist.

NÄO KREEMITAMINE

Sõltuvalt sellest kas teil on kuiv, rasune või normaalne nahk, peate valima, milliseid tooteid oma näol kasutate.

Tilk! Regenerate Me näokreem normaalsele ja kombineeritud nahale on niisutav ja nahka uuendav näokreem. Selliste nahatüüpide vajadustele mõeldes sisaldab näokreem looduslikke koostisosi nagu porgandi- ja mandliõli, mis toidavad ja pehmendavad nahka ja kaitsevad välistegurite eest nagu kuum või külm temperatuur, õhusaaste ning UV-kiirgus. Tootes sisalduv sheavõi muudab Su naha elastseks, niisutades ja kaitstes seda. Lisaks sisaldab kibuvitsaseemneõli rikkalikult A-vitamiini ja antioksüdante, mis toetavad naha uuenemist ja parandavad jumet. Tasakaalustatud kreem imendub kergesti naha sügavamatesse kihtidesse ning ei jäta nahapinda liialt rasvaseks ega läikivaks ega tekita näonahal rasket tunnet. Kreemis sisalduv A-vitamiin toetab naha tekstuuri uuenemist ja kauni jume säilimist.

Kuivale nahale sobib Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture näokreem, mis on rikkalik, pehmendav, rahustav ning kaitsev kreem ning mis taastab naha niiskustaseme, muutes selle mõnusalt pehmeks ja märgatavalt nooruslikumaks. Pärast kasutamist ärritused leiavad leevenduse, kuivad kohad niisutuse.

Lirene C+D 24H vitamiinikreem kuivale ja tundlikule nahale tagab terve ja särava jume, muudab naha elastsemaks. C-vitamiini ja D-provitamiini kombinatsioon kaitseb nahka mitmel moel ja tagab unikaalse hooldustulemuse. Vitamiiniduo kaitseb naha DNA-d rakutasandil ja ergutab kollageenisünteesi. Nahk elustub ja jume muutub kaunilt kumavaks. Kanna seda kreemi hommikuti ja õhtuti näole, kaelale ja dekolteele. Sobib vanusgrupile 20+ ja 30+. Parima tulemuse nimel kasutada õhtuti koos C+D vitamiini seerumiga.

Ööseks tuleks valida nahatüübiga sobiv öökreem.  Näiteks JOIK Organic Taastav öökreem, mis toidab, rahustab ning edendab naha uuenemist ja päevasest stressist taastumist une ajal. See öökreem sobib kõikidele nahatüüpidele.

Silmaümbruse õrn nahk on üks esimesi kohti, kus võib ilmneda nähtavaid vananemismärke. Lisaks kaotab vananedes nahk niiskuse, mis tähendab, et silmade ümbrus võib hakata tunduma kuivemana. JOIK Organic Kerge silmaümbruskreem on loodud spetsiaalselt silmaümbruse õrna naha hoolduseks ning jätab selle siledamaks, kirkamaks ja tõhusalt niisutatuks. Silmakreemis sisalduv unikaalne nahaomane taimsetel ekstraktidel põhinev niisutuskompleks haakub nahapinnale nagu magnet, lukustab sinna niiskuse ning leevendab kuiva, kiskuvat ja tundlikku nahka. Kasutamiseks kandke väike kogus kreemi silmaümbrusse. Sobib kasutamiseks nii hommikul kui õhtul.

Tilk! Brighten Me hüaluroonhappega silmakreem on õrna koostisega niisutav ja toniseeriv silmakreem. Kreem niisutab ja taastab silmaümbruse nahka ning silub kortsukesi. Koostises oleval hüaluroonhappel on suurepärane omadus siduda nahas niiskust ning transportida naharakkudele hapnikku ja toitaineid. Samuti aitab hüaluroonhape siluda kortsukesi ja osaleb kollageeni moodustumisel, mis muudab naha elastseks, kuid on samal ajal piisavalt õrn, et mitte silmi ärritada. Orgaaniline roosivesi niisutab ja värskendab nahka. Kurgiseemneõli jahutab ja rahustab õrna silmaalust nahka, parandab nahaalust ainevahetust ning toniseerib ja toidab.

Elizabeth Arden Skin Protectant Eight Hour kaitsekreem aitab pehmendada ketendavat lõhenenud kuiva nahka, rahustab ning leevendab punetust, aitab kiirendada pisemate kriimustuste ja marrastuste paranemist. Ilu poole pealt on kreemi näol tegemist mitmekülgse vahendiga kulmude korrastamiseks ja huultele läike andmiseks.

KEHA KREEMITAMINE

Keha on kõige parem kreemitada kohe pärast dušši all käimist. JOIK Home & SPA Greibi-mandariini kehakreem imendub kiiresti ning jätab naha pehmeks ja niisutatuks. Rikkalikult beetakaroteene sisaldav porgandiõli paneb naha särama ning teeb kreemist ka eriti hea päevitusjärgse nahaturgutaja. Sheavõi, kakaovõi ja oliiviõli toidavad ja niisutavad nahka, naturaalne E vitamiin on tõhus antioksüdant ning aitab ära hoida naha enneaegset vananemist. Värske tsitruselõhn jätab nahale meeldiva aroomi. Kasutamiseks kandke kreem nahale ja masseerige sisse. Porgandiõli võib määrida, kui see pole korralikult imendunud. Ettevaatust heledate riietega! Sobib kõikidele nahatüüpidele.

 

Hempz Sensitive Skin Herbal lõhnaaineteta taimne kehakreem sobib tundlikule ja kuivale nahale. Looduslikud ekstraktid ja õlid aitavad taastada kuiva ja tundlikku nahka. Naturaalne rahustav kaerakompleks aitab vähendada kuivust ning annab nahale pehme ja sileda tunde. Sheavõi aitab nahka rahustada ja ärritusi leevendada. Toitainerikas naturaalne kakaoseemnevõi aitab nahka õrnalt ja sügavalt niisutada. Mangoseemnevõi aitab nahka pehmendada ja niisutada.

Kui kahtlete kas kasutada päevakreemi või öökreemi või hoopis mõlemat, siis soovitusi selle kohta saate lugeda siit.

KÄTE JA JALGADE KREEMITAMINE

Kui räägime pealaest jalatallani kreemitamisest, ei saa me jäsemeid välja jätta. Peseme ju regulaarselt käsi, et mikroobe eemal hoida ja oleme sageli terve päeva jalgadel. Nahk nii kätel kui jalgadel vajab samuti hooldust.

JOIK Organic kerge ja kiiresti imenduv, kuid sügavuti niisutav kätekreem leevendab naha kuivust, aitab säilitada naha elastsust ning jätab käed pehmeks ja sametiseks. Seda kreemi kasutage nii sagedasti, kui tarvis. Sobib kõikidele nahatüüpidele.

Evolve kuldset sära andev kuiv kehaõli on loodud selleks, et anda jalgadele läikiv ja särav viimistlus. Orgaaniline Camellia seemne õli, bisabolooli õli ja orgaaniline kastoorõli annavad nahale ühtlase läike ilma rasvaseks jätmata. Mineraal mica ja titaan lisavad sära. Kasutamiseks kanna õli jalgadele või kehale, et lisada kaunis sära.

LÕPETUSEKS

Lisaks igapäevastele kreemide kasutamisele soovitame päikese kaitseks kasutada päevituskreeme. Kuidas neid valida, saate lugeda siit. 

Rikkalik valik kreeme ja teisi nahahooldustooteid  on saadaval meie e- poes.