Alustasin hiljuti koostööd Iluversumiga mis on ilutoodete, parfüümide ja toidulisandite e-pood – ikka selleks, et Teile mu armsad pakkuda häid tooteid väga heade hindadega. Nende slogan- Be fit. Be beutiful kõlab juba nagu Helena Fitness 💖

Iluversumi e-pood ei paku ainult toidulisandid või fitnessiga tihedalt seotud tooted vaid ka palju muud: näiteks parfüüme, kosmeetikat ja hügeenitooted. Minu meelest on see suur pluss, kui saad kõik vajaliku ühes kohast ja ühe transpordikuluga (või kuluta, sest transport on täiesti tasuta alates tellimuselt mis ületab 39€). Otsustasin ise ka kohe mõned huvitavamad asjad koju tellida ja ära proovida.

Siinkohal tahangi oma leide Teiega jagada ja reastasin üles oma Iluversumi lemmikud:

1. Vitamiinid vitamiinid! Nende valik on seal väga lai! Mina täiendasin koduseid varusid oma 2 kõige-kõigema must have vitamiiniga: Omega 3 ja D-vitamiin. Tarbin neid aastaringselt igal hommikul. Kui teised vitamiinid tulevad ja lähevad (olenevalt vajadusest ja hooajast) siis need 2 jäävad. Suvel vähendan vaid D-vitamiini kapslite kogust.

D-vitamiin oli minu jaoks täielik game changer– peale sellega alustamist kadus õudne lõputu väsimuse ja “bussi alla jäänud” tunne.

Nüüd kui paljusid hakkab “kevadväsimus” kummitama- soovitan kindlasti proovida! Mõlemad purgid on võrdlemisi suured ja seega jätkub neid 3+ kuuks (200 tk).

2. Järgmiseks leiuks oli suhkruasendaja erütritool! Elu peab olema magus aga ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks ma peaksin oma päevasest energiatarbimisest osa suhkru peale kulutama. Eriti ajal kui päevane kaloraaž on limiteeritud. Erütritool on looduslik magusaine, millel puudub järelmaitse. Glükeemiline indeks ja kaloraaž on nullilähedane- ideaaaaalne magusaine diabeetikutele ja dieedipidajatele! Magustan sellega oma hommikust putru, maitsestamata kohupiima/jogurtit või tassikest teed. Veel magusam Steviaga versioon on Iluversumi valikus ka täitsa olemas.

Igasugused kõrvalekalded dieedis tekivad just siis kui tundub, et “mitte midagi magusat ei saa”. See on see koht kus magusaine appi tuleb.

3. Magusast rääkides- Iluversumis on valikus ka väga palju valgubatoone– mida võib lugeda oma tervisest lugupidava inimese  go-to maiustuseks. Tavapärase šokolaadiga võrreldes seisneb kõige suurem erinevus selles, et suhkur ja rasv suuremas osas asendatud valguga. Batoone olen ma söönud küll ja küll, seega valisin hoopis proovimiseks välja proteiiniKÜPSISE REX– see püüdis mu pilku oma madala kalorlusega!  Tavaliselt kaob mul küpsise isu kiirelt kui energiasisaldust vaatan 😀 Selles pakis on aga 2 küpsist ja kumbki annab vaid 80 kalorit. Not too shabby! Tassikese tee kõrvale mõnus vahepala ka dieedipidajale 🙂 Ja mis põhiline, peale 2 ei teki tunnet, et vaja oleks veel 20 😂

Lisaks küpsisele jõudis koju ka magusaisu rahuldav BodyAttack maapähklivõi, kus on 90% maapähkleid ja 10% kookost- suur 1kg purk ja väga soodne hind (11.90€)- mõnus hommikuse pudru või mõne magustoidu peale. Proovisin pudrule kombot lusikas kookosõli + lusikas kookosega maapähklivõid- mmmmm!

4. Rasvad rasvad, need head rasvad 🙂 Ghee on minu ammune lemmik praadimisel- see on nii mõnusalt pehme ja minu hinnangul ilma igasuguse järelmaitseta- mis tähendab, et sobib iga toidu valmistamiseks. Oma olemuselt on ta selitatud või, millest on eemaldunud vesi, piimasuhkur ja -valk. Laktoosi-, kaseiini– ja gluteenivaba toode. Mulle meeldib, et seda ei pea hoidma külmkapis- nii on ta alati mul pliidi kõrval käepäraselt valmis.

Veel tellisin ma  Maya Gold Extra Virgin Kookosõli mis on 100% looduslik külmpressi teel saadud keemiliselt töötlematamuundamata ja valgendamata. Kannatab töötlemisel ka kõrget temperatuuri.
Ja võtame nüüd hetke, et seedida selle purgi SUURUST – ei see ei ole mingi 240 või 500g vaid 1,5 kg! Ja kui armas ning turvaline pakend saabumisel 🙂 – seda peaks jätkuma küll mõneks ajaks. Väga hea hinna- ja kvaliteedisuhe!

5. Kõrge valgusisaldusega pudingud ja pannkoogid- minu lemmikud “magustoitude” sektsioonis. Jah mul pole midagi ka vanade-heade-nisujahu-pannkookide vastu AGA kui see toidukord numbritena lahti võtta siis jäävad need kahjuks kõvasti proteiinipannkookidele alla. Fasti Pancake Mix ja Pudding on minu ammused armastused aga seekord tellisin proovimiseks alternatiivse BodyAttack puddingu pulbri.
Oma olemuselt on see kõrge valgusisaldusega piimapulber mis on mõnusa magusa maitse ja paksendava iseloomuga. 1 kulbike (15g) mõne naturaalse piimatoote sisse aitab tõsta toidukorra valgusisaldust ja muuta see täisväärtuslikumaks. Boonusena maitseb hästi ja tänu kõrgele valgusisaldusele püsib kõht kauem täis. Proovisin karamelli-iirise maitset ja võin julgelt Fasti omale vahelduseks soovitada!

Kas teadsid, et pannkoogijahust saab küpsetada edukalt ka pakse Belgia vahvleid? Selleks on vaja lisada vaid natukene kookosrasva mis need krõbedaks muudab 🙂

6. Kuna minu järgmine võistlusdieet ei ole ka enam mägede taga siis siinkohal 2 täiesti asendamatud abimeest:
Lunch bag toidukott mille sees rändavad mu toidud alati kaasas kui olen kodust väljas- piisavalt suur, et mahutada 2-3 toitu ning parjalt väike, et märkamatult õlale visata.

Olimp Thermo Speed rasvapõletaja: see toode on mul alati (võstlus)dieeti toetamas: aitab kiirendada ainevahetust, vähendab söögiisu ning soodustab rasvade põletamist. Ükski kapsel Sinu eest (kahjuks) tööd ära ei tee aga defitsiidis olles aitab kaasa küll. Seda tarvitades tunnen vähem tühja kõhu tunnet mis paratamatult energiadefitsiidiga kaasas käib.

Iluosakonda ma seekord veel ei jõudnudki aga märkasin, et seal on saadaval ühed mu lemmikud Joico šampoonid ning samuti kingipood!  Nii, et kui järgmine kord olete hädas kingi leidmisega kas sõbrale või endale 😉 – tasub piiluda!

Vaata lähemalt: Helena Mang Fitness