Üha enam inimesi hoolib sellest, mida nad söövad. Vahel tundub, tervisliku toidu saamine taskukohase hinnaga ja nii et saab olla kindel, et kõik tooted on kõrgeima kvaliteediga – see on peaaegu võimatu. Kuid on erandeid. Diet Food kaubamärgi all on saada mitmekesine ja suurepärane valik tervislikke alternatiive, mis lisaks tervislikkusele on ka öko ning orgaanilise toidu tunnustega. Diet Foods tooterepertuaari kuuluvad erinevad pähklivõid, toidulisandid, snäkid, pulbrid, õlid, seemned, valgud, supertoidud, teraviljad, müslid jne.

Kui me oleme järjekordselt andnud uue aasta lubadusele või suvelõpu kätte võtmisele hakata tervislikumaks, siis Diet Food orgaanilise toiduga on see  lubadus senisest oluliselt soodsamalt võimalik ellu viia.  Me ju teame, kui raske on loobuda maiustustest, kui aga kappides leidub head ja paremat, mis on ka tervisele hea, siis saab südamerahuga lubada endale tervislikku patustamist. Võtame kasvõi Diet Food 100% bio toorkakao-ja sarapuupähklikreemi – looduslik, bio-sertifitseeritud kreem, mis on valmistatud sarapuupähklitest, toorkakaost ja kookospalmisuhkrust, kusjuures ilma kunstlike lisaaineteta. Lihtsalt naudi!

 

 

 

 

 

 

 

 

Või Diet Food Bio orgaaniline pähklikreem vaarikatega. Lausa keele viib alla !

 

 

 

 

 

 

 

 

Teleka ees krõbistamiseks, niisama vahepalaks või muul põhjusel mõnusaks suupisteks (põhjuse leiab ju alati, eriti kui toit on nii maitsev ja tervislik!) sobib imeliselt näiteks Diet Food Fruity Paper marjakrõpsud, mis on valmistatud 100% mahe marjadest, ilma suhkruta, säilitusaineteta ja teiste lisaaineteta. Maitse üle ei vaielda, ja nii võibki lemmik olla õun- rabarberi või õuna-kaneeli. Marjakrõpsud on imeliselt hea intensiivse maitse ja aroomiga ning ilusa värvi ja tekstuuriga.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alternatiiviks sobivad aga tervisesegud, näiteks kaneeliga maitsestatud seemnesegu. Või siis ei peagi valima, vaid saab nautida tervislikke vahepalasid kasvõi kordamööda nii tööl, kodus kui reisil olles.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kas teadsid, et isegi parima pastaroa saad valmistada tervislikest nuudlitest? Näiteks Shirataki nuudlid ehk konnyaku nuudlid on madala süsivesikute ja peaaegu 0-kalorsusega läbipaistvad ja ilma iseäraliku maitseta nuudlid. Nuudlid on 100% taimset päritoluga ja rikkad vees lahustuvate kiudainete sisalduse poolest. Glükomannaan ei sisalda rasva, suhkrut, tärklist, valku, sojat, gluteeni ega nisu. Täiesti KALORIVABA.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja kui tahad eriti krõbedat kanatükki praadida lisades sellelegi tervisliku nüansi, siis kasuta näiteks  Diet Food Coconut MCT Oil vedelat kookosõli. Kõrge toiteväärtusega kookosõli on suurepärane abimees toiduvalmistamisel ja kannatab kuumust kuni 170°C. Tänu vedelale koostisele on õli mugav kasutada ka marinaadide, salatite, kastmete ja muude külmade toitude valmistamisel (ka smuutid ja magustoidud).  Imeline, kui eesmärk on enda tervist austada ja hoida.

 

 

 

 

 

 

 

 

Päev algab tegelikult ju hommikuga. Mis veel parem, kui alustadagi seda maitsvalt ja tervislikult, ammutades head tuju heast toidust. Diet Food Organic Crispy Muesli toitvad ja kiudaineterikkad müslisegud pakuvad maitsva ja täisväärtusliku eine. Müslisegu annab hommikusöögiks süsivesikuid, mis omakorda varustab organismi päevaks vajaliku energiaga.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kellele meeldib ise smuutisid teha, siis tasub lisada neilegi orgaanilisi lisandeid nagu Spirulina pulber, Maca pulber, psülliumi pulber või siis muu enda jaoks sobivaim tervislik lisand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ning kookospalmisuhkrut on hea  kasutada tavapärase suhkru asemel. Lisa kohvile ja teele või kasuta küpsetiste valmistamiseks. Miks? Sest see erineb tavalistest suhkrutest, mis tekitavad organismis kiiret energia (veresuhkru) tõusu ja langust, mis kurnab meie organismi. Kookospalmisuhkrud aga toodavad aeglaselt vallanduvat energiat, millest jätkub kehale terveks päevaks.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervislikke orgaanilisi toite on lihtsalt mõnus lisada oma päevamenüüsse, et tunda ennast püsivalt imeliselt ja energiliselt. Tervislikumate valikute tegemiseks ei pea oma elustiili kardinaalselt muutma, ka väikestest sammudest võid näha suuri tulemusi.

Väga hea valikud Diet Food orgaanilistest toitutest meie e-poest – hiireklõps ja mure murtud, iga päev.