Mis on juuste raviampull? 

Lihtsustatult võib öelda, et juukseampullid on väikesed plastikust või klaasist klaasviaalid, mis meenutavad pudeleid või pisikesi purke ning mis sisaldavad 5–15 ml erinevate toimeainetega ja omadustega juukseid ravivat toodet.

Juuste raviampulle soetades tuleb hoolikalt vaadata, mis on ampulli koostises. Juhul kui on õrn või tundlik peanahk, tuleks jälgida, et raviampullid sisaldaks looduslikke aineid, mis ei ärritaks peanahka ega kutsuks esile allergilisi reaktsioone. Mida naturaalsem on ampulli koostis, seda parem on enamasti toode. Soovitame kunstliku koostisega aineid võtta kasutusele viimase abinõuna, siis kui kõik muu ebaõnnestub ning te ei saa lahendada probleemi, mis teid häirib. Kuid enne pidage nõu professionaalidega juuksurisalongides.

Tõde on see, et juuste kahjustusi võivad põhjustada mitmed erinevad tegurid.

Sirgendajatega, lokitangidega ja föönidega soengute tegemine võib põhjustada kuumakahjustusi, nii nagu ka värvimine ja keemiline sirgendamine muudavad juuste struktuuri. Lisaks erinevad ilmastikutingimused ning mõnikord ka tervisesega seotud tegurid, mis kõik jätavad oma jälje meie pea ehetesse – juustesse.

Juuste raviampullid on tõhus vahend, mille abil saate oluliselt parandada juuste seisundit. Ampullid sisaldavad tervislikke, juustele vajalikke vitamiinikomplekse. Efekt pärast ravi on tavaliselt nähtav kiiresti – juuksed muutuvad kauniks ja säravaks.

Õhukesed ja õrnad juuksed

Siidiproteiini raviampullid on kergelt kooriva toimega stimuleerides juuksejuurt ja parandades peanaha funktsioneerimist. Looduslik siidiproteiin uuendab juukseid koorimisjärgselt ning taastab ja uuendab kahjustatud juuksekarva. Muudab juuksed siidiseks, läikivaks ja kergesti kammitavaks.

Kuiv peanahk, keemiliselt töödeldud juuksed

Kui juustesse tekib aegajalt valget puru, kuid see pole päris kõõm, siis on peanahk lihtsalt kuiv ning vajab niisutust. Nii võib aeg -ajalt peanahka niisutada linaseemneõli ampullidega, mis on väga toitva, niisutava ning rahustava toimega. Linaseemneõli intensiivravi ampullide spetsiaalne koostis on mõeldud taastama kuivi ja keemiliselt töödeldud juukseid. Aktiivsed komponendid uuendavad juuksekarva pinda ja seejärel taastavad töötlemise (blondeerimine, värvimine, värvieemaldus jm) tagajärjel tekkinud kahjustused. Linaseemneõli sisaldab omega3 rasvhapet, mis omab antiallergilist toimet, F-vitamiini, mis tõstab märgatavalt juuste elastsust ja omega6 annab juustele läike ja ennetab nende väljalangemist. Tugevdab juuksekarva, muutes juuksed tervelt läikivaks ja hästi kammitavaks. Omab antistaatilist efekti.

Kui on kõõm

Kui peanahk on punetav, hell ja ketendav, siis soovitame kasutada kõõmavastaseid ampulle, mis  on mõeldud erinevate kõõmatüüpide puhul peanaha eest hoolitsemiseks ja juuste taastamiseks. Spetsiaalsed kõõmavastased komponendid tagavad regulaarsel kasutamisel kõõma vähenemise ja kadumise. Tugev puhastav efekt tagab peanaha ja juuste edaspidise kaitse. Ühtlasi on toode suurepärane niisutaja, mis muudab juuksed pehmeks ja hästi kammitavaks. Antistaatiline ja sügelust vähendav toime. Toode sobib ka sellisel juhul, kui otsest kõõma ei ole, kuid peanahk on problemaatiline.

Kuivad juuksed

Kuivadele ja tundlikele juustele soovitame mesilaspiima intensiivravi ampulle, mis on mõeldud tundlikele, kuivadele ja õhukestele peadligi hoidvatele juustele. Põhikomponendiks on mesilaspiim, mis sisaldab palju erinevaid toiteaineid, andes tugevust ja energiat kuivadele ja tundlikele juuksetüüpidele. Mesilaspiim on looduslik toitaine, mille koosseisus on palju B-grupi vitamiine. Parandab juuksestruktuuri ja ennetab juuste väljalangemist.

Juukseid langeb palju välja

Juuste väljalangemise põhjuseid on väga palju erinevaid. Enne kui juukseid ravima hakkate soovitame konsulteerida arstiga, et välistada vitamiinipuudus. Väljalangemise põhjuseks võib olla ka väga kuiv peanahk, siis tasuks peanahka niisutada.

Juuste väljalangemisvastase ravisarja ampullid on mõeldud juuste väljalangemise ennetamiseks ja raviks. Regulaarne peanaha hooldus ja massaaž stimuleerib vereringet ja tugevdab veresooni, et tagada juuksejuurte tervis ja tugevus. Toodete kasutamine vähendab märgatavalt väljalangevate juuste hulka, muutes juuksed tugevamaks, tervemaks ja säravamaks.

Juuksed ei taha kasvada

Juuksekasvu soodustavad ampullid sisaldavad 100% naturaalset platsenta ekstrakti. Saksa professionaalsel valemil põhinev Professional Placent-Activ on loodud kõikidele juuksetüüpidele, kuid on eriti soovitatav õhukeste, rabedate ja habraste juuste puhul. Tänu koostises olevale platsenta ekstraktile aitab toode vältida juuste väljalangemist. Seerumi korrapärasel kasutamisel muutuvad juuksed elujõuliseks ja tänu loomuliku kasvu stimuleerimisele aeglustub juuste väljalangemine füsioloogilistel põhjustel.

Taimse platsenta ja bambuseekstraktiga intensiivravi ampullid parandavad juuksestruktuuri ning tugevdavad juuksejuuri. On toitev, pidurdades juuste väljalangemist, parandades peanaha funktsioneerimist ning niiskustasakaalu. Bambuseekstrakt niisutab juukseid ka seesmiselt. E-vitamiin annab läike, kaitseb peanahka ja juukseid. Ampullid on juuksekasvu kiirendava toimega.

Kuidas kasutada juuste raviampulle

Esimene ja põhiline reegel kasutamisel – enne raviampulli sisu juustesse hõõrumist loe hoolikalt läbi kasutusjuhend. Reeglina tuleb juuste raviampulli enne kasutamist loksutada. Vastavalt juhendile kanda see juuksejuurtele või peanahale. Ei loputata. Kasutamise sagedus on kirjas juhendis. Et tulemusi saavutada, on oluline teha läbi soovituslik ravikuur.

Iga juuste raviampull sisaldab täpselt ühekordseks kasutamiseks vajalikus koguses ravivat vahendit, seega pole ohtu, et toodet liiga palju kasutataks.

Ravikuuri ajal ei soovitata üldjuhul kasutada teiste juuksehooldussarjade tooteid.

Juuste raviampulle müüakse enamasti komplektina. Samas on juuksehooldustoodete kaubamärke, kes pakuvad võimaluse soetada omale ka eraldi üks või paar raviampulli. See on alternatiiv kõigile inimestele, kes soovivad proovida teatud tüüpi juuste raviampulle enne, kui otsustavad kogu komplekti või kui üks raviampull puruneb kogemata vastu põrandat.

Leia enda jaoks sobivaimaid juuksehooldustooted meie e- poest.