Spordi tegemine on tervislik, huvitav ning tore tegevus, eriti siis kui trenni tehakse kodust kaugemal või osaletakse erinevatel võistlustel. Olgu me aga kodupargis või teisel pool riiki, me vajame süüa ning midagi näksimist. Selle peale on ka mõeldud ning poodidest on võimalik leida tooteid erinevate toitude, suupistete ning spordipulbrite kaasaskandmiseks. Muidugi saab järgmiste toodetega toitu kaasas kanda ka kooli, lasteaeda, tööle või sõbra, sõbranna poole ning eriti vahva on neid kasutada pikniku ajal kui konteinerisse saab valada erinevaid kastmeid ning huvitavaid maitseid.

Järgmisena toome me välja mõningad erinevad konteinerid, mida on mugav ning lihtne kasutada nii trennis kui ka mujal.

  1. BlenderBottle Storage GoStak Starter Pak

Te näete enda ees ühe suurt konteinerit, mis sisaldab endas nelja erineva suurusega konteinerit. Tegemist on huvitava ning innovatiivse tootega kuna erinevaid konteinereid saab üksteise külge panna ning kõike kaasas kanda nagu ühte pudelit. Selle „pudeliga“ on võimalik kaasas kanda kõike alustades veest lõpetades pähklitega.

Kuna tegemist on kompaktse tootega mahub see ka kotti ning vajadusel ka trenni kaasa. Mis aga veelgi parem, korraga ei pea kasutama kõiki konteinereid vaid just täpselt seda mis sinul vaja.

2. Dedicated Nutrion Powder Container

Otsides aga midagi sportlikumat ning erilisemat on võimalik soetada midagi sellist. Tegemist on kolme topsikuga, mida saab üksteise külge keerata ning mugavalt kaasas kanda muretsemata mõne topsiku maha jätmise pärast. Antud toode aitab kõigil sportlastel kaasas kanda vajalike tooteid täpselt õigetes kogustes. Enam ei ole vaja suuri karpe või pakendeid kaasas kanda kuna kõik mahuvad ideaalselt ühte konteinerisse ära.

Antud konteinereid kasutatakse peamiselt treeningutes erinevate toidulisandite ning pulbrite hoidmiseks ning kaasas kandmiseks. Kokku saab panna kolm erineva suurusega konteinerit: 250 ml; 150 ml ning 100 ml. Samuti ei pea kaasas kandma kõiki kolme topsikut korraga kui piisab vaid ühest või kahest.

Mis teeb aga selle toote veelgi huvitavamaks on käepide, mis muudab toidu kaasas kandmise mugavaks ning kindlaks.

3. BlenderBottle Storage GoStak

Käesolev toode koosneb kahest erinevast konteinerist, mida on võimalik üksteise külge keerata ning mugavalt kaasas kanda. Mõlemad konteinerid on 150 ml. Nagu ka eelmiste konteineritega on ka sellega mugav ning lihtne toitu kaasa võtta. Toode võtab vähe ruumi ning toit on alati kindlas kohas kaasas.

 

Milleks toitu kaasas kanda?

Nii trenni tehes kui ka igapäevaselt on tähtis järjepidevalt süüa ning hoida enda seedimine korras. Enda kehale süüa mitte andmine on ebatervislik ning tekitab erinevaid füüsilisi ning vaimseid probleeme. Meie kehad vajavad korraliku sööki ning toidukordade vahele jätmine ei ole tervislik. Eelolevad tooted aitavad meil enda söömisel paremini silma peal hoida ning tervislikult näksida kas siis näiteks pählkeid või kuivatatud puuvilju. Kui me näeme, mida ning kui palju me sööme õpime me enda keha paremini tundma ning armastama.

Eelnevad tooted on kõik mõeldud toidu mugavaks kaasas kandmiseks nii trenni kui ka reisile, nii kooli kui ka tööle. Kuna kõiki konteinereid saab üksteise külge keerata on tegemist mugava ning huvitava viisiga toidu kaasas kandmiseks. Tule vaata kõiki snäkitopse meie e-poest