Kui Iluversum kirjutas, et sel kuul on mul oodata pakki Diet Food firma kaubaga, siis ega ma just eriti põnevil olnud. Kõiksugused dieettoidud on alati mingisugune maitsetu puru ja sodi, mida saab endale sisse vägistada vaid keegi, kes tõesti pole sada aastat normaalset kommi söönud ja siis pressib endale datlist ja saepurust batooni ja siis sööb seda õhates, et tõesti nagu PÄRIS snickers.

Ei sõbrake, ma sõin eile päris snickersit, see on saepuru datliga… Igatahes, wohhho, pakis polnud aga ühtegi saepurubatooni, vaid päriselt hunnik asju, mida toidu tegemiseks kasutada ja mida ma ka OLEN kasutanud. Vot sulle lopsu, enda teadmata olen siin dieeettoite õginud.

Okei, sellisel kujul kookosõli (LINK) ma mekkinud ei olnud, üldiselt on ta ikka purgis ja tahke, kust ma teda siis lusikaga võtsin. Vedelana jälle mugavam nt salatitele peale panna. Paljud arvavad, et kookosõli = kookosemekk, aga tõesõna ei ole seal mingit teistsugust maitset ja mulle meeldib täiega just seda õli kasutada. Kannatab kuuma ka paremini kui oliiviõli, seega nt kui tahan ERITI krõbedaid kanatükke praadida, siis kasutan seda. Saab panni julgelt kuumaks ajada ja ei hakka seal miskit tossama.

See tundus mulle natukene imelik asi…kõrvitsasnäkk (LINK), aga tegelikult meenutas maitse lapsepõlve. Mul vanaema kuivatas tihti kõrvitsaseemneid ja maitse oli üks ühele sama. Okei, mu vanaema kõrvitsaseemnetel polnud chiaseemneid peal, aga no selline mõnus asi teleka ees snäkkimiseks, nt pähkli asemel.

Selle õuna..paberi (LINK) pakki vaatasin ma väga skeptiliselt. Et issand, mis sodi see on? Panin suhu ja… nagu niiske kuivatatud õun! Üli hea! Rabarberit kah veel hulgas ja mega hea snäkk, ainult ilmelikus… kujus. Nagu peenike salfakasodi, aga no kui üks salfakas nii maitsta võib, siis sünnib süüa küll. Ta on vist pmst nagu need puuviljarullid, aga suurema paberi peale laotatud õhemini, et pole venib vaid eriti mõnna. Ausalt proovige, mul nii kahju, et mul seda vaid üks pakk.

Mustsõstra omad (LINK) olid kah head, väga audentse mustsõstra mekiga, aga mulle isiklikult meeldib õun rohkem. Samas söödud said nad võrdselt kiiresti – pakitäis läheb alla viie mintsa, mis sa ära teed? Ju siis ikka hea kraam…Kardo arust meenutas neid maitsega lehekesi, mida kunagi müüdi ja mis keele peal ära sulasid 😂

Esimene mulje oli, et issand jumal, misasi see (LINK) veel on. Kuiv maitsetu plönn, pole nagu üldse pähkli maitsega ega tekstuuriga. Paki peal oli kirjas, et neid võib enne söömist leotada vees ka, aga tegelikult ma ise ütlen, et närides lõpuks tekkis mingi magusa mandli laadne maitse. Kardo arvas siiski, et ei kõlba süüa, ma arvan, et ma söön nad sellegipoolest ära. Maitseasi vast. Sisaldavat rohkem kaaliumit kui banaan ja puha.

Kes veel elus Gheed (LINK), ehk selitatud võid proovinud pole, siis olete paljust ilma jäänud. India toidud ei ole selleta samad ja just ghee annab toidule selle huvitava maitsenüansi, mida siis näiteks india roogades peidus on. Muidugi ei pea sa ainult India toitu tegema – sarnaselt kookosõlile kannatab see kõrgeid temperatuure, säilib kaua ja sisaldab mega palju vitamiine kah.

Igatahes huvitav katsetamine ja hea kraam. Ma usun, et te tahaks ka raudselt Diet Foodi kaupa mekkida? Mine siis Iluversumi lehele ja vali välja toode, mis võiks kindlasti olla sinu kingikotis. Üks õnnelik võidabki endale reedel Diet Foodsi kaubaga kinkekoti, kus sees siis ka võitja valitud toode 🙂 Kogu valiku leiad SIIT!